Ontdek de Hanzesteden

Authentiek, romantisch en historisch, dat is wat de Hanzesteden zo uniek maakt. Kom jij deze prachtige  steden ook bezoeken?

Hanzesteden

Contact

Recreatief.nl B.V

Hoofdstraat 1 te Didam

088 5405805

info@recreatief.nl

Actief & Avontuurlijk

Beleef een actieve en avontuurlijke dag in 1 van de Hanzesteden

Wil jij samen met jouw partner, vrienden of familie een actieve en/of een avontuurlijke dag beleven?! Dan ben je bij de Hanzesteden aan het goede adres.

Enkele suggesties voor jou!

Om jou wat inspiratie te geven van de mogelijkheden in de Hanzesteden, licht ik er een voorbeelden voor jullie toe:

  • Uit in Zutphen met uw groep – Speel stadsspel WhatsApp Sudoku. Met dit arrangement ga jij samen met jouw gezelschap met behulp van het oplossen van sudoku’s de stad ontdekken. Dit arrangement duurt maar liefst 3 uur, dus je zult alle uithoekjes kunnen bewonderen!
  • Walking Dinner. Ben jij een echte bourgondiër? Dan is de walking dinners zeker iets voor jou! Met dit arrangement ga je in verschillende restaurants een heerlijk gerecht nuttigen. Zo heb je 2 vliegen in 1 klap, je proeft en ontdekt de mooie Hanzestad.
  • Storytrail – Stadswandeling met een verhalenverteller. Voor wie benieuwd is naar alle verhalen die een stad te vertellen heeft, zit met de storytrail op de juiste plek! Met dit arrangement ga je onder leiding van een verhalenverteller alle hoekjes van de stad ontdekken.

Actief & Avontuurlijke arrangementen