Ontdek de Hanzesteden

Authentiek, romantisch en historisch, dat is wat de Hanzesteden zo uniek maakt. Kom jij deze prachtige  steden ook bezoeken?

Hanzesteden

Contact

Recreatief.nl B.V

Hoofdstraat 1 te Didam

088 5405805

info@recreatief.nl

Bedrijfsevents

Heb jij samen met jouw bedrijf binnenkort iets te vieren en willen jullie er gezellig met z´n allen erop uit om dit te vieren? De Hanzesteden zijn dan zeker een geschikte plek!

Suggesties voor een leuk bedrijfsevent

  • Uit in Zutphen met uw groep – Speel stadsspel WhatsApp Sudoku. Met dit arrangement gaan jullie  met behulp van het oplossen van sudoku’s de stad ontdekken. Dit arrangement duurt maar liefst 3 uur, dus jullie zullen alle uithoekjes kunnen bewonderen!
  • Walking Dinner. Zijn jullie echte bourgondiërs? Dan is de walking dinner zeker iets voor jou! Met dit arrangement gaan jullie in verschillende restaurants een heerlijk gerecht nuttigen. Zo hebben jullie 2 vliegen in 1 klap, jullie proeven en ontdekken de mooie Hanzestad.
  • Storytrail – Stadswandeling met een verhalenverteller. Voor wie benieuwd is naar alle verhalen die een stad te vertellen heeft, zit met de storytrail op de juiste plek! Met dit arrangement gaan jullie onder leiding van een verhalenverteller alle hoekjes van de stad ontdekken.

Leuke bedrijfsevenementen