Ontdek de Hanzesteden

Authentiek, romantisch en historisch, dat is wat de Hanzesteden zo uniek maakt. Kom jij deze prachtige  steden ook bezoeken?

Hanzesteden

Contact

Recreatief.nl B.V

Hoofdstraat 1 te Didam

088 5405805

info@recreatief.nl

Dagje uit

Ontdek 1 van de geweldige Hanzesteden

Ben jij nieuwsgierig naar 1 van de Hanzesteden? Dan is het natuurlijk leuk om deze te ontdekken met een leuk arrangement. De Hanzesteden hebben ieder hun eigen verhaal te vertellen met een eigen geschiedenis die je goed terug kunt zien, dat wil je natuurlijk niet missen!

Suggesties voor jouw ontdekkingstocht!

Of jij nu een Hanzestad actief wilt ontdekken, de verhalen wilt horen of 1 van de steden op bourgondische wijze wilt ontdekken, in de Hanzesteden is het allemaal mogelijk. Om jou een beetje op weg te helpen, licht ik graag enkele arrangementen voor jou uit!

  • Uit in Zutphen met uw groep – Speel stadsspel WhatsApp Sudoku. Met dit arrangement ga jij samen met jouw gezelschap met behulp van het oplossen van sudoku’s de stad ontdekken. Dit arrangement duurt maar liefst 3 uur, dus je zult alle uithoekjes kunnen bewonderen!
  • Walking Dinner. Ben jij een echte bourgondiër? Dan is de walking dinners zeker iets voor jou! Met dit arrangement ga je in verschillende restaurants een heerlijk gerecht nuttigen. Zo heb je 2 vliegen in 1 klap, je proeft en ontdekt de mooie Hanzestad.
  • Storytrail – Stadswandeling met een verhalenverteller. Voor wie benieuwd is naar alle verhalen die een stad te vertellen heeft, zit met de storytrail op de juiste plek! Met dit arrangement ga je onder leiding van een verhalenverteller alle hoekjes van de stad ontdekken.

Leuke dagjes uit