Ontdek de Hanzesteden

Authentiek, romantisch en historisch, dat is wat de Hanzesteden zo uniek maakt. Kom jij deze prachtige  steden ook bezoeken?

Hanzesteden

Contact

Recreatief.nl B.V

Hoofdstraat 1 te Didam

088 5405805

info@recreatief.nl

Groepsuitje

Ga lekker samen op stap!

Wil jij binnenkort met jouw vrienden- of vriendinnengroep een weekendje weg? Hebben jullie dan ook gedacht aan een bezoek aan 1 van de Hanzesteden? Deze stede hebben namelijk meer te bieden dan jij denkt. Zo kun je er prima shoppen, prachtige rondvaarten maken en leuke historie ontdekken. Daarbij is de locatie van de steden uniek en zul je versteld staan hoe mooi deze steden kunnen zijn.

Weekendje weg met de groep

Om jou enkele voorbeelden te geven van de mogelijkheden van deze steden, licht ik je 2 arrangementen toe:

  • Sportief & Ontspannen mannenweekend in de Hanzestad Zutphen. Je wordt met dit mannenweekend goed verwelkomt met een kopje koffie of thee. Je overnacht 2 nachten in een prachtig hotel gelegen het mooie Zutphen. Tijdens jouw verblijf krijg je 2x een heerlijk ontbijt, 1x een 3-gangen diner en kun je kiezen voor een actieve activiteit. Om ook een beetje ontspanning te hebben, kun je ook gebruik maken van de sauna, zwembad en fitness.
  • 2-daags Vriendinnenweekend – Shoppen en Slapen aan de IJssel. Voor wie er even lekker op los wilt shoppen, zit met dit arrangement op de juiste plek. Je wordt ontvangen met een lekker welkomstdrankje. Je overnacht 1 nacht in een prachtig 4-sterren hotel gelegen aan de IJssel, je krijgt een heerlijk 3-gangen diner en je krijgt 1x een lekker ontbijt. Om lekker te shoppen, krijg je bij dit arrangement ook een retourticker voor het veerpontje. Kortom; alles is voor je verzorgd!

Groepsuitjes