Ontdek de Hanzesteden

Authentiek, romantisch en historisch, dat is wat de Hanzesteden zo uniek maakt. Kom jij 1 van de 10 steden ook bezoeken?

Hanzesteden

Contact

Recreatief.nl B.V

Hoofdstraat 1 te Didam

088 5405805

info@recreatief.nl

Single Post

Wandelen door de Tuinen van A. Vogel

A. Vogel

Nabij de prachtige Hanzestad Elburg bevindt zich het sfeervolle dorpje ’t Harde. Hier is het Landgoed Zwaluwenburg gevestigd. Dit landgoed heeft een prachtige en natuurrijke omgeving. Hier worden vele natuurlijke producten verbouwd die A. Vogel in zijn producten verwerkt.

Wanneer jij door deze tuinen loopt worden jouw zintuigen optimaal geprikkeld. Dit wordt onder andere gedaan door de vele kleuren van de kruidenvelden, het blotevoetenpad die je met blote voeten bewandeld en je kunt je smaakzintuigen prikkelen met het proeven van diverse soorten thee. Omarm de prachtige natuur en geniet!

Leer de tuin kennen middels leuke activiteiten

  • Heb jij altijd al je eigen thee willen maken? In het Kruidentheehoefje pluk jij jouw persoonlijke kruiden waar je vervolgens je eigen thee van maakt en van kunt genieten.
  • Ben jij benieuwd hoe de verschillende planten en kruiden smaken? Je ontdekt het in de Pluk- en smultuin. Tijdens jouw wandeling in deze tuin pluk je verschillende kruiden en planten en proef je verschillende smaken, hoe uniek is dat?
  • Stap eens uit je comfortzone en doe is een keer iets anders. Bewandel bijvoorbeeld een bijzonder pad op je blote voeten. In deze tuin is er een speciaal blotevoetenpad waarbij je op verschillende natuurlijke ondergronden loopt.
  • Wil jij jouw kennis verrijken over verschillende planten, bomen en kruiden? Dat komt goed uit, want er wordt ook een wandeling met een gratis tour georganiseerd waarbij jij met een wandelgids op een interactieve manier meer leert over de planten, bomen en kruiden.
  • Kom even heerlijk tot rust in de insecten tuin. Bewonder de bijzondere geluiden van onze kleine vriendjes, de insecten.
  • Is puzzelen een grote hobby van je? Met de puzzeltocht door de tuinen leer je veel over de natuur op ‘spelende’ wijs. Deze uitdagende puzzeltocht is geschikt voor zowel jong als oud.
  • Voor kinderen zijn er verschillende speeltoestellen.

Openingstijden
Van mei 2020 tot en met oktober 2020.
Van 10.00 tot 17.00 uur.

Contactgegevens
A.Vogel tuinen
Eperweg 3-5
8084 RB ’t Harde
0900 2464646
avogeltuinen@biohorma.nl
wwww.avogel.nl/tuinen