Ontdek de Hanzesteden

Authentiek, romantisch en historisch, dat is wat de Hanzesteden zo uniek maakt. Kom jij deze prachtige  steden ook bezoeken?

Hanzesteden

Contact

Recreatief.nl B.V

Hoofdstraat 1 te Didam

088 5405805

info@recreatief.nl

Restaurant De Poppe

Het restaurant is gevestigd in de voormalige hoefsmederij aan de rand van het centrum van Zwolle. Geniet hier van heerlijke gerechten gebaseerd op de Franse keuken. Op de eerste verdieping van het restaurant bevinden zich meerdere sfeervolle ruimtes waar gezelschappen in besloten sferen kunnen dineren.

Lunch & Diner

In de middaguren kunt u genieten van een culinaire lunch bij De Poppe. Het diner gebaseerd op de Franse keuken is een echte aanrader. Van heerlijke vis, vlees en vegetarische gerechten tot de smakelijke nagerechten. Bekijk ook het menu ‘Van de Smid’. Dit is een wekelijks wisselend menu van verse producten. Vraag de bediening voor meer informatie.
Wilt u een hapje komen eten bij Restaurant De Poppe? Reserveer hier uw tafeltje.

Gezelschap

Op de eerste verdieping van het restaurant bevinden zich meerdere sfeervolle ruimtes voor besloten gelegenheden. Beide ruimtes zijn geschikt voor zowel zakelijke als informele bijeenkomsten. Wilt u meer weten over deze ruimtes? Klik dan hier.

Dinercheque

Wilt u iemand verrassen met een dinercheque? Restaurant de Poppe heeft zijn eigen dinercheque. Deze cheque kan ook gecombineerd worden met een diner met arrangement. Bekijk op de website de verschillende arrangementcheques.

Locatie

Restaurant Poppe
Luttekestraat 66
8011 LS Zwolle
Tel: 038- 4213050
E-mail: info@poppezwolle.nl
www.poppezwolle.nl