Ontdek de Hanzesteden

Authentiek, romantisch en historisch, dat is wat de Hanzesteden zo uniek maakt. Kom jij 1 van de 10 steden ook bezoeken?

Hanzesteden

Contact

Recreatief.nl B.V

Hoofdstraat 1 te Didam

088 5405805

info@recreatief.nl

Restaurant De Poppe

Het restaurant is gevestigd in de voormalige hoefsmederij aan de rand van het centrum van Zwolle. Geniet hier van heerlijke gerechten gebaseerd op de Franse keuken. Op de eerste verdieping van het restaurant bevinden zich 2 sfeervolle ruimtes waar gezelschappen in besloten sferen kunnen dineren.

Lunch & Diner

In de middaguren kunt u genieten van een culinaire lunch bij De Poppe. Het diner gebaseerd op de Franse keuken is een echter aanrader. Van heerlijke vis, vlees en vegetarische gerechten tot de smakelijke nagerechten. Bekijk ook het menu ‘Van de Smid’. Dit is een wekelijks wisselend menu van verse producten. Vraag de bediening voor meer informatie.
Wilt u een hapje komen eten bij Restaurant De Poppe? Klik hier om te reserveren.

Gezelschap

Op de eerste verdieping van het restaurant zijn 2 sfeervolle ruimtes voor besloten gelegenheden. ‘De huiskamer’ is een ruimte voor 15 tot 30 personen. Voor zakelijke of informele bijeenkomsten is dit een ideale plek. Ook kan hier gedineerd worden in een besloten kring.
De 2e ruimte is de ‘Gelagkamer’. Dit is een ruimte geschikt voor de wat kleinere gezelschappen. In de kamer kunnen 10 tot 16 gasten terecht. Ook kunnen hier van alle soorten bijeenkomsten georganiseerd worden. Klik hier voor meer informatie over deze 2 ruimtes. 

Dinercheque

Iemand verrassen met een dinercheque? Restaurant de Poppe heeft zijn eigen dinercheque. Deze cheque kan ook gecombineerd worden voor diner met arrangement. Bekijk hieronder de tarieven voor de verschillende arrangementcheques.

  • 3 gangen arrangement voor 2 personen totaalprijs € 125,00
  • 4 gangen arrangement voor 2 personen totaalprijs € 158,00
  • 5 gangen arrangement voor 2 personen totaalprijs € 190,00

Ook accepteert het restaurant VVV cheques en de Nationale Dinercheque.

Locatie

Restaurant Poppe
Luttekestraat 66
8011 LS Zwolle
Tel: 038- 4213050
E-mail: info@poppezwolle.nl
www.poppezwolle.nl

Leave a Reply: