Ontdek de Hanzesteden

Authentiek, romantisch en historisch, dat is wat de Hanzesteden zo uniek maakt. Kom jij deze prachtige  steden ook bezoeken?

Hanzesteden

Contact

Recreatief.nl B.V

Hoofdstraat 1 te Didam

088 5405805

info@recreatief.nl

Restaurants

Restaurants in de Hanzesteden

Voor wie een bezoekje brengt aan een Hanzestad, wilt natuurlijk ook een lekker drankje nuttigen of een lekker hapje eten. In de Hanzesteden kun jij dit doen in unieke en historische restaurants

Restaurant Huis & Meester in Kampen

Restaurant Huis & Meester in Kampen

Ben jij op zoek naar een gezellig restaurant met veel huissfeer? Dan zit je bij Huis & Meester op het juiste adres. Je kunt hier terecht voor een heerlijk bakje koffie, een lekkere lunch of een delicieus diner.

Restaurant ’t Olde Regthuys in Elburg

Restaurant ’t Olde Regthuys in Elburg

’t Olde Regthuys is sinds 20 jaar een echt begrip in de prachtige stad Elburg. Het restaurant heeft een aangename sfeer waarbij jij je echt thuis voelt.

Restaurant Basiliek in Harderwijk

Restaurant Basiliek in Harderwijk

Restaurant de Basiliek is zeker een aanrader voor wie van lekker eten houdt. Dit restaurant opende zijn deuren in het jaar 2006. Hun goede kookkunsten werden in het jaar 2007 al bekroond met een Michelin ster.

Restaurant ’t Spookhuys in Hattem

Restaurant ’t Spookhuys in Hattem

Voor wie graag bij restaurant ’t Spookhuys wilt eten, moet even zijn best doen om het restaurant te vinden. Dit restaurant is namelijk een beetje verborgen in het historische centrum van Hattem. Dit restaurant is gevestigd in een monumentaal pand, waarbij je een echte middeleeuwse sfeer proeft.

Restaurant de Waag in Doesburg

Restaurant de Waag in Doesburg

Midden in het historische centrum van Doesburg is Restaurant de Waag gevestigd. Kijk je ogen uit in en over het schitterende monumentale pand in Doesburg. In een ver verleden werd dit pand gebruikt om de goederen te wegen die binnenkwamen

Restaurant De Poppe

Restaurant De Poppe

Restaurant De Poppe is gevestigd in de voormalige hoefsmederij aan de rand van het centrum van Zwolle. Geniet hier van heerlijke gerechten gebaseerd op de Franse keuken.

Eetcafé de Compagnie in Hasselt

Eetcafé de Compagnie in Hasselt

Wie historie wilt proeven tijdens een lekker drankje of een heerlijk hapje eten, zit bij eetcafé de Compagnie op de juiste plek!

Restaurant ’t Arsenaal in Deventer

Restaurant ’t Arsenaal in Deventer

Restaurant ’t Arsenaal is op een ontzettend bijzondere locatie gevestigd namelijk in de Mariakerk van Deventer. Deze kerk werd in het verleden gebruikt als opslagruimte voor wapens en voor schietvoorraad. Tegenwoordig is het een restaurant waar je heerlijk kunt genieten van een lekker diner en waar het personeel ontzettend gastvrij is.

’t Pestengasthuys in Zwolle

’t Pestengasthuys in Zwolle

Of je nu op zoek bent naar een gezellig avondje uit, een plek om een feestje te vieren of een locatie om samen met jouw collega’s te brainstormen, bij restaurant ’t Pestemgasthuys zit je altijd op de goede plek!